+36-30-442-9025 | +36-1-273-1913 1016 Budapest Bérc utca 23. Bejelentkezés szerint

Szolgáltatások

REDental - Szájhigiénés kezelések

Szájhigiénés kezelések

Szájunk higiéniája alapvetően befolyásolja a fogazat, fogíny és csontszerkezet egészségét. a rendszeres otthoni fogápolás mellett elengedhetetlen a professzionális szájhigiénés kezelések igénybevétele, mellyel megelőzhetőek a fogszuvasodás kialakulása, a fogínygyulladás valamint a fogágybetegségek kialakulása, valamint a fogágybetegségek következményekénti fogvesztés.

A szájhigiéniai kezelések szakmai megközelítésen túl azonnali pozitív hatással bírnak, javul a közérzet, nő a magabiztosság, fogai láthatóan tiszták, elszíneződés mentesek, fehérebbek lesznek, valamint javul a lehelet is.

Visszakapja mosolyát.

Fogékszerek

A szép fog és fogsor kiemelhető egy apró csillogással, a fogékszer a fog sérülése, rongálódása nélkül felhelyezhető szépészeti kellék mely egyediséget kölcsönöz viselőjének. A fogékszer bármikor nyom nélkül eltávolítható, cserélhető.

REDental - Fogékszer
REDental - Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

Gyermekeink tejfogai speciális ellátást igényelnek, a fogváltáson túl a gyermekkorban lehetőség van a fogazati eltérések korrigálására, a szabályos fogazat kialakulásának elősegítésére szakember bevonásával.

A helyes hangképzés hozzájárul a fogazat egészséges fejlődéséhez, ezért logopédus kolléga bevonására is biztosítunk lehetőséget helyben.

Fogmegtartó kezelések

Minél hamarabb került felderítésre (diasznotizálásra) a fog megbetegedése, annál egyszerűbben, költséghatékonyabban és fájdalommentesebben lehet azt gyógyítani. Ezért célunk, hogy mindig a lehető legkisebb de szükséges beavatkozást ajánljuk betegeinknek, amihez első lépésben személyes konzultációra van szükség.

Javasoljuk tehát félévente/évente fogainak ellenőrzését!

– Fogtömések – a legmodernebb fogászati anyagok felhasználásával
– Fognyaki érzékenységek kezelése
– Gyökérkezelések
– Betétek (inlay) fogtechnikus által elkészített-ragasztott tömések
– Héj készítés (kerámia és kompozit)

REDental - Felnőtt fogászat

Fogszabályozás

A szabályos fogsor a szép mosolyon túl a rágórendszer egészségét is szolgálja. A fogszabályozással az állkapocs ízület kopása, recsegése, fájdalma megelőzhető vagy csökkenthető. A rágóizmok túlterheltsége nyomán kialakuló fejfájás csökkenthető.

A fogszabályozási folyamat teljes egészében fogászati rendelőnkben történik az első konzultációtól a tökéletes mosolyig.

– Trénerek
– Kivehető fogszabályozó készülékek
– Rögzített fogszabályozó készülékek
– Láthatatlan fogszabályozás (invisalign)

Szájsebészet

A szájsebészet külön szakmává nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben a fogászati ellátáson belül. A szájsebészeti beavatkozások nagyrészét külön szakvizsgával rendelkező szájsebész szakorvos végezheti, naprakész elméleti és gyakorlati tudás birtokában, olyan fogászati rendelőben, ahol az ehhez szükséges tárgyi és személyi feltételek adottak.

– Fogeltávolítás / Foghúzás
– Bölcsességfogak egyszerű és műtéti eltávolítása
– Arcüreg műtétek
– Csontpótló műtétek
– Lágyrész műtétek
– Fogászati implantátumok (fogbeültetés)

REDental - Szájsebészet
REDental - Fogpótlások

Fogpótlások

Fogak nélkül nem csak a mosolygás fog hiányozni az életéből, hanem a megfelelő rágú funkció is. A rágófunkció elvesztése gyomor és bélrendszeri megbetegedéseket okozhat. A hiányzó fog a szomszédos és ellenoldali fogak vándorlását és dőlését is okozhatja. A megmaradt fogak túlterheltsége miatt azok megbetegedése és elvesztése is komoly rizikófaktorrá válik.

– Koronák
– Hidak
– Kivehető és fix fogsorok
– Ideiglenes fogsorok
– Héj készítés (kerámia és kompozit)
– Impantátumokra készült fogművek

Cím

1016 Budapest Bérc utca 23.

Nyitva tartás

H-P: 10.00-18.00